מאמרים
 וכתבות
 טיפות

עוגה לשבועות – ש.י.א שף

שבועות הוא חג לחובבי הקינוחים ודברי המתיקה. המטעמים המאפיינים אותו כולם על טהרת הגבינות והחלב, והעוגות תופסות מקום נכבד.
לכבוד החג מביאה בפניכם אורלי דרויש מש.י.א שף מתכון משפחתי מהיר הכנה וטעים להפליא של עוגת גבינה קרה עם תחתית ביסקוויטים.
בתאבון....

עוגת גבינה קרה
עם תחתית ביסקוויטים

חומרים:
תבנית פיירקס מלבנית 2420X
20-25 ביסקוויטים
120 גרם מחמאה רכה
1 כף תמצית וניל / 2 שקיות סוכר וניל
חבילת פודינג וניל אינסטנט
3/4 כוס חלב
1 קופסא שמנת מתוקה
1 גביע גבינה 5%
1/2 כוס סוכר

אופן הכנה:
1. מפוררים את הביסקוויטים - שמים אותם בשקית ניילון, סוגרים ודופקים במערוך עד שמקבלים פירורים קטנים.
2. שופכים את הפירורים לקערה, מוסיפים את המחמאה, הסוכר והוניל.
לשים עד שמתקבל בצק.
3. משטחים את הבצק בתחתית התבנית.
4. מקציפים פודינג עם חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קרם אחיד.
מוסיפים את הגבינה לקרם באיטיות תוך כדי ערבוב.
5. מורחים את הקרם בעזרת כף עד שמתקבלת שכבה אחידה.
6. מקשטים בפרורי ביסקויטים וסירופ שוקולד.
7. מכניסים את העוגה למקרר.

הצעה נוספת: במקום פרורי ביסקוויטים ניתן לסיים את העוגה עם פרי עונה חתוך (תותים, קיווי, אפרסק...) ומעל הכל ג'לי.


חג שמח!!!


לדף הבית בתחום הורות וזוגיות

מאמרים וכתבות נוספים בתחום:
      

מס פקס תינוקות מידע משפטי עורך דין מסחרי עו"ד דיני משפחה עורך דין סכסוך משפחתי עורך דין דיני ירושה עורך דין משפט מנהלי עורך דין זכויות יוצרים עורך דין לשון הרע עורך דין מקרקעין הגשת עתירה מנהלית עורך דין עתירה לבג"ץ צימר צימר
אמירים צימר שחיית תינוקות